Zonnepanelen

Energiegebruik en controle op maat

Terugverdientijd zonnepanelen slechts 2,5 à 4 jaar en is daarmee korter dan ooit. Het is momenteel zeer interessant om in zonnepanelen te investeren.

Energie zonnepanelen

Wat we doen

Wij creëren individuele energie op maat.

Een mooi doel

Als een gevestigd bedrijf streven we naar diversiteit over de hele wereld.

Doe ook mee!

We staan elke dag klaar om onze missie te realiseren voor onze partners en klanten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Hendrerit gravida rutrum quisque non tellus orci ac auctor. Elit at imperdiet dui accumsan sit amet. Elit at imperdiet dui accumsan. Eu scelerisque felis imperdiet proin fermentum leo vel.

De voordelen

 • Bespaar geld.

 • Milieuvriendelijke energie.

 • Uw woning wordt meer waard.

 • Terugleveren van energie.

 • Ontvang subsidie.

De voordelen en lees wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt.

Beter energielabel voor je woning

Voor deze pagina wordt verder “lorem ipsum” als tijdelijke, representatieve dummytekst gebruikt. Het doel hiervan is om je een visueel beeld te geven van hoe tekst op een pagina eruit zal zien voordat de definitieve inhoud beschikbaar is. De lorem ipsum tekst wordt willekeurig gegenereerd en is ontworpen om de lengte en opmaak van echte tekst te simuleren, waardoor het een handig hulpmiddel is bij het ontwerpen van de website templates van MooiWebsite.

Lagere energiekosten

Deze tijdelijke tekst vervult niet alleen een visueel doel, maar is eveneens van belang bij het beoordelen van de verhoudingen tussen tekst en afbeeldingen, het selecteren van geschikte lettertypen en het vormgeven van de pagina om deze aantrekkelijk en leesbaar te maken.

Subsidies en financiële voordelen

Het geeft ons de mogelijkheid om de lay-out van een pagina te verkennen en aan te passen voordat de uiteindelijke content beschikbaar is. Hierdoor kunnen wij zekerstellen dat de uiteindelijke pagina er professioneel en doordacht uitziet, met een harmonieuze balans tussen tekst en visuele elementen.

De voordelen en lees wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt.

Beter energielabel voor je woning

Het energielabel geeft informatie over de energiezuinigheid, milieuvriendelijkheid en besparende aspecten van uw woning. Het is geldig voor een periode van 10 jaar en is verplicht om een energielabel aan te vragen bij momenten van verkoop, verhuur of oplevering van uw woning of appartement.

Lagere energiekosten

Nadat de zonnepanelen zijn geïnstalleerd, zul je het verschil zien op je meterstanden. De investering in zonnepanelen is eenmalig en daarna kun je jaarlijks tussen €550 en €700 besparen op je energierekening. Dit is gebaseerd op een gemiddeld Nederlands huishouden.

Subsidies en financiële voordelen

Na aankoop van zonnepanelen kun je de btw die je betaald hebt voor aanschaf en installatie terugvragen bij de Belastingdienst. Daarnaast profiteer je van de salderingsregeling, waardoor de overheid bijdraagt aan de opbrengsten van je zonnepanelen.

Bronnen voor zonne-energie

Uitvoeren van een controle op windmolens

Categorie Energie

Hoe te besparen op elektriciteitskosten

Dak van woonhuis bedekt met zonnepanelen

Categorie Energie

Hoe te besparen op elektriciteitskosten

Energie zonnepanelen

Categorie Energie

Hoe te besparen op elektriciteitskosten

  Wij zijn de grootste leverancier van schone energie.

  BLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Hendrerit gravida rutrum quisque non tellus orci ac auctor. Elit at imperdiet dui accumsan sit amet. Elit at imperdiet dui accumsan. Eu scelerisque felis imperdiet proin.

  • Wij werken actief mee aan de transitie naar een duurzame energievoorziening.

  • De Consumentenbond beoordeelde onze groene stroom met een 9.
  • We zijn uitgeroepen het best beoordeelde energiebedrijf door vergelijkingssite …
  • Wij zijn de ‘groenste’ energieleverancier. Al meer dan 15 jaar.
  • We verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken.
  • Regel al je energiezaken gemakkelijk met de nieuwe Mooi Energie App.

  Energie milieuvriendelijk lamp symbool

  Schone energie voor de toekomst start nu

  Gebruik de kracht van energie opnieuw gebruiken.

  Meer oplossingen

  Windmolens

  Voorbeeld tekst: Samen met partners bouwen en exploiteren we windparken. Met vele jaren ervaring met het uitvoeren van milieuvriendelijke projecten is Mooi Energie een belangrijke speler op de markt.

  Waterkrachtcentrales

  Voorbeeld tekst: Waterkracht produceert tijdens de gehele productiefase vrijwel geen uitstoot die invloed heeft op het klimaat of het milieu.