Enkele dienst V1

Montage werkzaamheden

Ik kan u helpen bij allerlei soorten montagewerkzaamheden. Of het nu gaat om het monteren van nieuwe meubels, keukenkasten, planken en verlichting. Of misschien wilt u wel een nieuwe kast wilt laten monteren, een lamp wilt ophangen of andere montagewerkzaamheden nodig heeft, ik ben er om u te helpen. Uiteraard zorg ik ervoor dat alles stevig en veilig is gemonteerd en dat alles er netjes en professioneel uitziet.

Daarbij beschik ik over alle nodige gereedschappen en apparatuur om de klus te klaren. Ik kijk ernaar uit om u te helpen uw huis of kantoor te verbeteren!

 • Keuken plaatsen
 • Badkamer opknappen
 • Zonder verbouwen
 • Lamp ophangen
 • Vloer leggen
 • Extra ruimte creëren

 • Afvoer ontstoppen
 • Waterleidng repareren

 • Kraan monteren

We nemen het werk van A tot Z uit handen

MooiWebsite Klusbedrijf denkt graag met je mee hoe de klus het beste is te klaren. Alle werkzaamheden worden uiteraard vakkundig en vakkundig worden uitgevoerd. Daar kan u van op aan. Heeft u een klus, maar u weet niet goed hoe het uitgevoerd moet worden? Wij komen graag vooraf langs om de werkzaamheden te bespreken! Dit kost u niets! U krijgt trouwens ook direct een prijs en we kunnen eventueel al direct een datum inplannen. Dan weet u precies waar u aan toe bent, zonder dat u direct ergens aan vast zit. Transparant en helder!

Enkele voorbeelden:

Totaal schilderwerk, zowel binnen als buiten.

Totaal schilderwerk, zowel binnen als buiten.

Met een totaal schilderwerkklus, zowel binnen als buiten, geef ik uw huis een frisse uitstraling en bescherm het tegen alle weersinvloeden. Daarvoor gebruik ik hoogwaardige materialen en zorg voor een strak en professioneel resultaat.

Verbouwing van de badkamer en aanpassing aan toilet.

Verbouwing van de badkamer en aanpassing aan toilet.

Als ervaren klusser kan ik u helpen bij de verbouwing van uw badkamer en het aanpassen van uw toilet. Van het installeren van nieuwe sanitair en tegelwerk tot het vernieuwen van de verlichting en ventilatie, ik zorg ervoor dat uw badkamer en toilet er perfect uitzien en functioneren.

Vervangen en aanbrengen hang- en sluitwerk.

Vervangen en aanbrengen hang- en sluitwerk.

Ik kan u helpen bij het vervangen en aanbrengen van hang- en sluitwerk in uw huis. Of het nu gaat om het vervangen van een slot of het monteren van nieuwe deurkrukken, ik zorg voor een professionele en veilige installatie.

Boek uw klus in 3 simpele stappen

Een klus boeken bij mij is simpel en snel met mijn 3-stappen proces. Eerst plannen we een kennismakingsgesprek in om uw wensen en behoeften te bespreken. Vervolgens geef ik een duidelijke offerte en kunnen we het werk inplannen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

1. Omschrijf je klus

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek luister ik naar uw wensen en behoeften en stel ik vragen om een duidelijk beeld te krijgen van wat u nodig heeft. Zo kan ik u een passende oplossing bieden en een nauwkeurige offerte opstellen. Bij mij staat uw tevredenheid voorop en ik zorg ervoor dat we samen tot de beste oplossing komen voor uw klus.

2. Ontvang een offerte

Na ons kennismakingsgesprek zal ik een gedetailleerde offerte opstellen die alle kosten en werkzaamheden bevat. Hiermee heeft u een duidelijk overzicht van wat u kunt verwachten en welke kosten erbij komen kijken. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u met vertrouwen uw klus bij mij boeken.

3. Bevestig je boeking

In stap 3 van het klus boekingsproces bevestigt u uw boeking en plannen we de datum voor de uitvoering van het werk. Dit geeft u gemoedsrust dat uw klus in goede handen is en dat deze zal worden uitgevoerd op een moment dat voor u het beste uitkomt. Ik zorg ervoor dat ik op tijd ben om aan het werk te gaan op de geplande datum.

Samenwerkende partners

Ik werk samen met bekende en professionele partners om ervoor te zorgen dat ik altijd de hoogste kwaliteit diensten kan leveren. Door mijn netwerk van partners kan ik de beste materialen, gereedschappen en expertise gebruiken om uw project tot een succes te maken. U kunt erop vertrouwen dat ik samenwerk met de beste vakmensen in de sector om u de beste resultaten te bieden.

Installatiebedrijf Moxicle

Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi.

Stucadoorbedrijf GlintzY

Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi.

Schildersbedrijf Zigzent

Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi.

Klusbedrijf Fluentl

Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi.

De Klusjesman

Ben je op zoek naar een betrouwbaar klusbedrijf voor al je reparatie- en installatiewerkzaamheden? Zoek niet verder! Wij verstaan ons werk en we bieden een breed scala aan diensten aan, van kleine reparaties tot complete verbouwingen.

 • Like mij op Facebook

 • Volg mij op Insta

 • Volg mij op LinkedIn

Links

 • (0123) 456 789
 • (0123) 456 789
 • service@mooiwebsite.nl

 • Straatnaam 00
 • 0000 AA Plaatsnaam

Copyright © Template Klusjesman | Gemaakt door MooiWebsite. Alle rechten voorbehouden.