Contact ons

Je bent op onze contactpagina beland, dat kan de start van iets moois zijn. Zet nu even door en geef aan over welk nieuw project of idee je wilt sparren. Heb je gewoon een vraag, dat kan natuurlijk ook.

Kies voor Appie.
Waarom?

  • We denken graag mee

  • 250+ projecten gerealiseerd
  • Hoge klanttevredenheid
  • Niets is te gek!

Gebruik het contactformulier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. 

Veel gestelde vragen

Hieronder zijn antwoorden te vinden op veel gestelde vragen over de ontwikkeling van een op maat gemaakte app.

Er zijn verschillende factoren die bepalend zijn voor het succes van een app. Een gebruiksvriendelijke interface, snelle en efficiënte prestaties, een uniek en waardevol aanbod, regelmatige updates en verbeteringen, en effectieve marketing en promotie zijn slechts enkele van de vele aspecten die bijdragen aan het succes van een app. Daarnaast onderscheiden we ons door continu te luisteren naar feedback van gebruikers en die ook daadwerkelijk mee te nemen in verdere ontwikkeling en verbetering. Een succesvolle app is een combinatie van technische uitmuntendheid en een aantrekkelijk aanbod voor gebruikers.

Het kostenplaatje voor het laten maken van een app is erg variabel en hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de app, de duur van de ontwikkeling, het aantal features en functionaliteiten en het type app (native of hybrid). Gemiddeld ligt de prijs tussen de €5.000 en €25.000.

Apps kunnen verschillende functies en voordelen bieden. Ze kunnen gebruikt worden om informatie te vergaren, te communiceren, te ontspannen, te winkelen, te beheren, te onderwijzen, en vele andere dagelijkse taken. Apps kunnen het leven gemakkelijker en efficiënter maken door snelle en gemakkelijke toegang te bieden tot de benodigde informatie of tools, en door complexe taken te automatiseren. Apps bieden ook de mogelijkheid om verbonden te blijven met anderen, ongeacht waar ze zijn en geven gebruikers de vrijheid om te werken of te spelen op een manier die hen het beste bevalt. Kortom, het nut van een app is afhankelijk van de specifieke functies en voordelen die geboden worden en hoe ze helpen bij het vervullen van de behoeften en verwachtingen van gebruikers.

Om een app in de app store te krijgen, moet eerst aan bepaalde vereisten worden voldaan die door de app store zijn opgesteld. Hieronder staan de stappen die we doorlopen om een app in de app store te krijgen:

  • Registratie bij de Apple Developer Program.
  • Aanmaken van een ontwikkelaarsaccount in iTunes Connect.
  • Uploaden van de app via Xcode naar de app store.
  • Uitvoeren van de verificatie en aanvullende informatie toevoegen over je app zoals bijvoorbeeld screenshots, beschrijvingen en categorieën.
  • Zodra Apple de app heeft beoordeelt en goedgekeurd, zal de app worden gepubliceerd in de app store.

Wij zorgen ervoor dat de app voldoet aan de richtlijnen van de app store en technische eisen, zodat de goedkeuringsproces soepel verloopt.

Afhankelijk van de complexiteit en functies van de app, kan de ontwikkeling van een app ongeveer 4-6 maanden in beslag nemen. Er zijn veel factoren die invloed kunnen hebben op de tijdsduur, zoals het ontwerp, ontwikkeling, testen en implementatie. Wij stemmen altijd een realistische en haalbare tijdsplanning af en evalueren regelmatig om te zorgen dat de app op tijd wordt gelanceerd.

Kantoor Utrecht

Straatnaam 00
0000 AA Utrecht

Kantoor ‘s-Hertogenbosch

Straatnaam 00
0000 AA ‘s-Hertogenbosch

Kantoor Amsterdam

Straatnaam 00
0000 AA Amsterdam

Appie applicatie ontwerp

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Copyright © Template Appie | Gemaakt door MooiWebsite. Alle rechten voorbehouden.