Passie & expertise.

Maak kennis met ons team.

Effectief en creatief. Zo werken we als team nauw samen om uw app te ontwikkelen. Ons team is samengesteld uit vakidioten met verschillende vaardigheden en expertise, waaronder ontwikkelaars, ontwerpers, productmanagers en marketeers. We werken samen aan elk aspect van conceptontwikkeling tot lancering, en communiceert regelmatig en effectief om ervoor te zorgen dat de app aan uw verwachtingen voldoet. We houden rekening met de nieuwste technologieën en trends en weten dit te gebruiken om unieke en gebruiksvriendelijke apps te creëren.

Passie & expertise.

Maak kennis met ons team.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.

Wij zijn er om jou te helpen de mooiste app te maken

We willen je graag laten weten dat wij er zijn om jou te ondersteunen bij het maken van de allermooiste app die je je maar kunt voorstellen. Of je nu een beginner bent of al meer ervaren, wij staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van jouw app-ideeën.

Ons doel is om jouw ideeën te realiseren en om je te voorzien van alle tools en resources die je nodig hebt om jouw app-ontwikkelingsproces soepel en succesvol te laten verlopen. Dus als je op zoek bent naar professionele ondersteuning bij het maken van jouw droomapp, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Dit is Peter

Founder van Appie.

Sinds 2015 werken we met passie en toewijding aan het creëren van baanbrekende en gebruiksvriendelijke apps die het leven van mensen verrijken. Ik geloof dat ons team de perfecte combinatie is van technische expertise en creativiteit en we kijken ernaar uit om samen met u te werken aan apps die het verschil maken.

Dit is Ralf

De slimste ontwikkelaar die we kennen.

Als onderdeel van ons fantastische team van enthousiaste app-ontwikkelaars, geloven we sterk in het creëren van apps die een impact hebben op de wereld. Onze passie is om jouw visie tot leven te brengen door middel van onze technische kwaliteiten en creatieve denkwijze. Laat ons jouw app-avontuur starten en helpen om jouw doelen te bereiken.

Applicatie ontwerp teamlid 1

Jent Folkertsma

Developer

personeel

Annelous Rijkers

Lead Designer

personeelslid

Stevan van Westen

Product Owner

devoloper

Amar Mahamed

Commercieel Manager

Doorgewinterde specialisten

We zijn vertrouwd zijn met de meest recente technologieën en ontwikkelingen in de mobiele wereld, waaronder iOS en Android platforms. Daarbij begrijpen we hoe gebruikers denken en hoe ze apps gebruiken. Dit weten we te vertalen naar een effectieve en gebruiksvriendelijke interface (UX/UI), in talen als Swift, Java en C++. We beschikken tevens over alle vaardigheden om projecten efficiënt te plannen, uit te voeren en op tijd te voltooien.

Doorgewinterde developers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij klaar voor één van de meest gave functies bij Appie? Dan is mobile app developer iets voor jou! Als mobile app developer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Appie broekzak app. Appie broekzak is een van de populairste business-app van Nederland. Ben jij ondervertegenwoordigd in onze branche of dit functiegebied, en twijfel je daarom om te solliciteren? Gooi die twijfel overboord, we moedigen je juist aan om wél te solliciteren! Bij Appie? Waarom zou ik dat willen? Nou, bijvoorbeeld omdat je dan bij het meest vooruitstrevende en leukste softwarebedrijf van Nederland werkt. Hebben we je een beetje weten te interesseren? Solliciteer den meteen.

Denk anders.
Bereik meer.

Samen met uw visie een fantastische webapplicatie maken? Met onze enthousiasme en eindeloze inspiratie kunnen we u voorzien van frisse ideeën, concepten en nieuwe kansen.

Appie applicatie ontwerp

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Copyright © Template Appie | Gemaakt door MooiWebsite. Alle rechten voorbehouden.