Tandarts filosofie

Home/Tandarts/Tandarts filosofie

Alles onder 1 dak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

  • Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus.
  • Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt.

  • Donec sodales sagittis magna.

  • Cras ultricies mi eu turpis hendrerit fringilla.

Filosofie en basiscondities

Periodieke controle

Elke behandeling begint met een gedetailleerde analyse van de medische achtergrond, gevolgd door een grondig consult. Wij nemen altijd de tijd om uw persoonlijke wensen en behoeften te leren kennen, zodat wij een helder beeld van de mogelijkheden kunnen schetsen. Dit proces is gebaseerd op jarenlange ervaring in combinatie met recente onderzoeksresultaten.

Zorg na de behandeling

Wij zijn gericht op lange termijn succes, maar ook in betaalbare behandelingen. Daarom bieden wij na uw behandeling een follow-up dat rekening houdt met uw individuele tandheelkundig behandelprofiel.

Beheersing van de kosten

De behandelingskosten zijn afhankelijk van de omvang van uw behandelplan. Wij bieden hierover transparante inzage om onze patiënten te helpen de juiste keuze te maken in het kader van het behandelplan.

Hygiëne en de organisatie

Een succesvolle behandeling kan alleen worden bereikt in een positieve omgeving. Vriendelijkheid, hygiëne en een moderne organisatie zijn kernwaarden van onze professionele werkwijze.